سدیم سولفیت

سدیم سولفیت ، دی سدیم سولفیت و سدیم سولفیت آبدار

سدیم سولفیت پودر یا کریستال سفید با خواص احیا کند کنندگیست .(با سدیم سولفید اشتباه گرفته نشود).  خواص سفید کنندگی ، بدون سولفور کننده و خواص بدون کلر کنندگی دارد . این ماده در صنعت غذایی به عنوان کمک کننده در حفظ ظاهر مواد غذایی و پایداری آن استفاده می شود . به عنوان مثلا در میوه های خشک استفاده می شود . پودر سفید بدون رنگی است که جرم مولکولی ۱۲۶٫۰۵gr/mol و دانسیته ۲٫۶۳۳ گرم بر سانتی متر مکعب را دارد . سمیت کمی دارد و روی آب شناور می ماند و مقدار کمی در آب حل می شود .

این ماده طعم نمکی و شبیه سولفور دارد . نقطه ذوب ۹۱۱ درجه سانتی گراد را دارد . حلالیت آن در ۱۰۰ گرم آب ، ۳۰٫۷ گرم در ۲۵ درجه سانتی گراد است . در گلیسیرین محلول است و مقدار کمی در الکل ها حل می شود و در اتانول نامحلول است . در مایعات کلر دار و در آمونیاک نامحلول است . وقتی حرارت داده می شود ، بخارات خیلی سمی Na2O و اکسید سولفور از خود تولید می کند . PH آن بین ۸٫۵ تا ۱۱٫۵ و حدود ۹ است .

موارد استفاده سدیم سولفیت:

ماده ای تجاری است که در صنایع فراوانی کاربرد دارد . در آب ورودی بویلر ها ، در صنعت ظهور عکاسی ، سفید کنندگی برای پشم ، تولید شیشه ، سفید کننده کاغذ ، محصولات رنگ کننده مو ، نگه دارنده های گوشت و در دارو های پزشکی استفاده می شود .

سدیم سولفیت فروش

روش های تولید :

در آزمایشگاه با واکنش محلول سدیم هیدروکسید با گاز سولفور دی اکسیید تولید می شود :

۲NaOH + SO2 —> Na2SO3 + H2O

همچنین در صنعت با واکنش سولفور دی اکسید با محلول سدیم کربنات به دست می آید . در مرحله اول سدیم بی سولفیت (NaHSO4) تولید می شود که با واکنس با سدیم هیدروکسید یا سدیم کربنات اضافی به این ماده تبدیل می شود :

SO2 + Na2CO3 —-> Na2SO3 + CO2

 سوخت و ساز  :

سولفیت هایی که از طریق بلعیدن یا تنفس یا تزریق وارد بدن حیوانات یا انسان می شود با اکسیداسیون به سولفات تبدیل می شوند . اگر این ماده در محیط آزاد شود در مجاورت رطوبت هوا به سولفات سدیم تبدیل می شود . این ماده معمولا باعث خارش پوستی نمی شود هرچند به صورت جزئی آلرژی هایی از آن گزارش شده است .

نکات ایمنی :

چشم : ممکن است باعث خارش چشم شود .

پوست : اگر از ناحیه پوست جذب شود ممکن است خطرناک باشد .

بلعیدن : اگر بلعیده شود ممکن است باعث خارش معده شود.

تنفس :در صورت تنفس ممکن است باعث خارش دستگاه تنفسی شود .

 

کمک های اولیه :

چشم : در صورت برخورد با چشم با مقدار فراوانی آب به مدت ۱۵ دقیقه چشم را شستشو داده و پلک های بالا و پایین را حرکت دهید . اگر خارش ادامه پیدا کرد ، توصیه های پزشکی را جدی بگیرید .

پوست : موضع آلوده را کاملا شستشو داده و لباس آلوده را خارج نمایید . اگر خارش ادامه کرد توصیه های پزشکی را به کار بگیرید .

بلعیدن : هرگز شخص مصدوم را وادار به استفراغ نکنید . اگر خارش اجازه داد ، توصیه های پزشکی را به کار بگیرید .

تنفس : شخص را به هوای تازه منتقل کنید و اگر تنفس با مشکل مواجه شده ، از تنفس مصنوعی استفاده کنید یا از کپسول اکسیژن استفاده کنید . توصیه های پزشکی را به کار بگیرید .


فروش سدیم سولفیت 

فروش سدیم سولفیت در بسته بندی ۲ لایه ۲۵ کیلو گرمی

جهت استعلام قیمت تماس بگیرید یا پیام بگذارید .